Nem könnyű feladat, csak a legjobbakkal érdemes belevágni!

Én világ életemben arról álmodtam, hogy egyszer majd lesz egy kis cukrászdám, olyan nagyon nyugodt és csendes, a környezethez közeli helyen, ahol az ember ki tud ülni és meg tud enni egy sütit, meg tud inni egy kávét anélkül, hogy az élete zajával kellene foglalkoznia. Madárcsicsergést és zöld fákat, talán még gyümölcsfákat is megálmodtam magamnak, de sajnos úgy alakult, hogy most már biztos vagyok benne, hogy nem lesz lehetőségem ezt megvalósítani. Túl sok tőke és túl sok idő na és persze bátorság kellene hozzá, amit én egyedül nem fogok tudni vállalni, de egy részét mégiscsak meg tudtam valósítani ennek a nagyszabású tervnek, és méghozzá nem is akárhogyan.

Én ugyanis felkerültem a munkám miatt a főváros területére és itt kezdtem meg az új életemet a vidéki próbálkozásaim után, és egy szuper cégnél kezdtem el dolgozni, mégsem tudtam sosem elfelejteni a cukrász álmomat. Sokan tartották teljesen érthetetlennek és értelmetlennek ezt a tervemet, de én legalább a torta készítés világába bele szerettem volna vágni, hiszen már akkor is gyönyörű tortákat készítettem egy-egy barát vagy családtag szülinapjára, de például a barátnőm esküvőjére is én készítettem a menyasszonyi tortát. Bele is vágtam tehát, és csináltattam erre az egészre egy weboldalt. Egy olyan weboldalt, ahol láthatják az eddig készített süteményeimet és tortáimat és ahol meg tudják rendelni a nemes alkalomra bármelyik finomságomat és persze ahol egyedi igényeket is le tudnak adni a rendeléshez.

A meglepő az volt számomra, hogy a legnehezebb feladatom az ételfotózás megoldása volt, hiszen szinte minden fotós akit felhívtam csak annyit tudott mondani a kérésemre, hogy speciális tudás és speciális igények kellenek a sütemény fotózás, az ételfotózás megoldására. Szerencsére azt mondhatom, hogy végül rátaláltam a Fotoda csapatára, akik szuper minőségben gyönyörű képeket biztosítottak számunkra. Megérte keresgélni az biztos, és az eredmény is magáért beszél hála a jó égnek.