Tökéletes eredmény egy rossz döntés után

Az ember manapság már nem azzal kell hogy meg tudjon küzdeni, hogy nem talál szolgáltatót vagy beszerzési forrást bármilyen igényére vagy szükségletére, hanem bizony azzal, hogy ezek közül a szolgáltatók és lehetséges partnerek közül úgy tudjon döntést hozni, hogy a közös munka, a folyamatok végén egy tökéletes és biztos eredménnyel gazdagodjon, ne pedig egy olyan tapasztalattal, aminek hatására a jövőben ezerszer jobban meggondolja hogy kikkel dolgozzon együtt vagy kiket szerződtessen bármilyen munkára.

Vegyük például az iphone javítás témakörét. Nem olyan régen sajnos velem is megesett ami azt gondoltam hogy sosem fog, leesett a telefonom és teljesen össze is tört a kijelzője. Persze azonnal tudtam, hogy manapság ez már nem számít olyan kiemelkedő esetnek, és számos olyan iphone szervíz csapat van, akik pillanatok alatt segíteni tudnak nekem a kijelzőcsere megoldásában, de azt is tudtam sajnos, hogy vannak olyan szolgáltatók, akik semmi tapasztalattal és tudás nélkül fognak hozzá ezekhez a telefonokhoz és a végeredmény nem minőségi, hanem felbecsülhetetlen károkozás.

Mindent megtettem annak érdekében hogy ne egy ilyen csapattal találjam szembe magam, de úgy látszik hogy sajnos valami nagy hibát véthettem, mert sajnos nem hogy tökéletes készüléket nem kaptam a javítás után, hanem rosszabb lett az eredmény mint ahogyan bevittem a telefont hiszen egyáltalán nem indult el a kijelző. Persze ígéretet kaptam hogy egy hét alatt helyre hozzák a hibát, de őszintén sem bizalmam nem maradt, sem egy hetem arra, hogy a telefonomat megjavítsák, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy másik csapatot, hátha másodszorra szerencsém lesz.

Az ég kegyes volt hozzám, mert sokkal több utánajárás és kérdezősködés után rátaláltam az iszereles csapatára, akik nem csak hogy tökéletes eredményt biztosítottak számomra, hihetetlen gyorsan és nagyon jó áron, hanem egy olyan védőhálót nyújtanak nekem a jövőre, hogy egy percig nem aggódok most már hogy hová vigyem javítani a telefonomat. Mindenben élen jár ez a csapat, maximális tudással, tapasztalattal gyors munkával és hihetetlen jó iphone szerelés árak mellett várják a hozzájuk fordulókat. Én biztosan csak őket fogom választani a jövőben.