Cégem legújabb segítsége

Amikor közel öt éve megalapítottam a cégemet még fogalmam sem volt arról, hogy nem csak hogy sikeres lesz a vállalkozásom, hanem bizony sokkal rövidebb idő alatt, sokkal nagyobb eredményeket fog tudni elérni, mint én azt valaha is terveztem vagy álmodtam volna. Persze egy folyamatos fejlődés és egyben fejlesztés, növekedés bele volt kalkulálva a jövőbe, de nem gondoltam volna, hogy ez egyrészt ennyire gyorsan be fog következni, másrészt pedig hogy ekkora méreteket fog ölteni. Igazság szerint egy kisebb cégből öt év alatt egy hatalmas vállalattá nőtte ki magát a feladat és a szervezet, és az elején én ezzel nem is igazán tudtam mit kezdeni.

A fejlesztés területével sosem volt probléma, hiszen már a kezdetekkor együtt működtem a Kogwheel csapatával a kiválasztás és toborzás, illetve a munkaerő elosztás kapcsán, hiszen felbecsülhetetlen segítséget tud nyújtani az, hogy ha valaki szakmai szemmel is segít kiválasztani a potenciális embereket, másrészt pedig olyan pozícióba irányítja azokat, hogy a szakmai feltételek is tökéletesen teljesüljenek, de az egyéni karrier út is biztosítva legyen, természetesen emberenként különböző vágyakkal és tervekkel, vagy szinteken. Arra azonban egyszer sem gondoltam, hogy a vállalatom egyszer csak akkora méreteket ölt majd, hogy már nem lesz elég a csoportvezetők világa, vezetőket kell alkalmaznom.

Persze ilyen vonulatban pedig talál még fontosabb a folyamatos képzés és tovább képzés mint annak előtte, azonban ezek a vezetők csak és kizárólag fél napot tudnak egy tréningen részt venni, mert nem igazán hiányozhatnak a munkából. Mindezek miatt pedig a Kogwheel csapata az action learning módszer igénybevételét javasolt számomra. Nem is kellett csalódnom ebben az esetben sem a cég eredményeiben, mint ahogyan a munkájukban sem. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a is csapatot, a munkájukat és az action learning módszert egyaránt.